Nieuwe verticale montage-units van Salda

Geplaatst op 10 juni 2024 door Redactie

Salda Nederland kondigt de uitbreiding aan van de AmberAir Compact S-serie luchtbehandelingskasten met de toevoeging van nieuwe units, die ontworpen zijn voor verticale montageposities. Ze zijn vanaf heden beschikbaar.

Met deze uitbreiding wil Salda Nederland uitgebreide luchtbehandelingsoplossingen bieden die kunnen worden aangepast aan de uiteenlopende behoeften van klanten.
De nieuwe verticale montage-units hebben de volgende kenmerken:

 • Eurovent Certificeringsnormen
  Ze voldoen aan de strenge Eurovent certificeringsnormen en garanderen hoogwaardige prestaties en betrouwbaarheid voor verschillende parameters. De certificeringen betreffen L1 voor luchtdichtheid, D1 voor sterkte van de behuizing, T2 voor warmteoverbrenging, TB2 voor koudebrugfactor en F9 voor lekkageklasse van de filteromleiding.
 • Beschikbare formate
  Met opties zoals 1000, 1500, 2000, 3000 en 4000 zijn deze units ontworpen om een breed scala aan omgevingen te bedienen, van kleine kamers tot grote ruimten en zorgen ze voor een efficiënte luchtbehandelingscapaciteit op basis van specifieke vereisten.
 • Roterende warmtewisselaars
  Om te voldoen aan verschillende behoeften op het gebied van energieterugwinning en luchtkwaliteit, worden deze units geleverd met een selectie roterende warmtewisselaars, waaronder condensatie-, enthalpie- en sorptiemodellen.
 • Verwarmingsopties
  Met het oog op de uiteenlopende verwarmings- en koelbehoeften bieden deze units meerdere oplossingen, zoals wateromschakeling, DX (directe expansie), elektrische verwarming en een lege versie voor scenario's waarin geen verwarming of koeling nodig is.