Nieuwe TECEnow voor urinoirs

Geplaatst op 14 juli 2017 door Redactie

TECE introduceert een serie urinoir-bedieningsplaten TECEnow, die qua uiterlijk passen bij de gelijknamige serie wc-bedieningsplaten, of individueel kunnen worden gebruikt. Het design is zakelijk zonder opsmuk.

Met strakke randen, een vlak aanzicht en een opbouwhoogte van slechts 5 mm. Kortom een ideale vormgeving die harmonisch in de meest uiteenlopende badkamerstijlen is in te passen. Daarbij heeft de gebruiker het voordeel van een urinoir-bedieningsplaat die er uitziet als een duur designerstuk. Met een uitstekende kwaliteit die u van TECE bent gewend en toch voor iedereen betaalbaar.

Zoals alle TECE bedieningsplaten voelt ook de TECEnow bij het spoelen prettig aan. Voor demping van geluid en het voorkomen van klepper geluiden zijn deze voorzien van een rubberen demping. Het front is slechts 104 x 124 mm en is leverbaar in het wit, zwart, mat chroom of glanzend chroom.

De urinoir-bedieningsplaten worden compleet met een cartouche, bedieningsstang en bevestigingsmateriaal geleverd. Voor vlakke wand inbouw levert TECE optioneel een handig inbouwraam.