Nieuwe subsidie voor aardgasvrije woningen bijna open

Geplaatst op 18 februari 2019 door Redactie

Werkt u in de bouwsector of bent u een kennisinstelling? Dan komt u in aanmerking voor de subsidie Meerjarige Missiegedreven Innovatie Programma's - MMIP. Met de subsidie moet u samen met minimaal 4 ondernemingen binnen een consortium werken aan aardgasvrije woningen.

De subsidie is open vanaf 15 april t/m 10 september 2019.

Er zijn twee programma's waar binnen u subsidie kunt krijgen. Voor de versnelling van energierenovaties in de gebouwde omgeving. Hiervoor is een buget van €7,2 miljoen. En voor duurzame warmte en koude in de gebouwde omgeving met een budget van € 10,4 miljoen.

Plan uw aanvraag goed

Om aan de tender te kunnen meedoen, moeten aanvragers eerst een vooraanmelding doen. Dit kan tot en met 15 april 17.00 uur. RVO.nl beoordeelt een aanvraag en voorziet deze van advies voor verdere uitwerking. Deze fase is essentieel en verplicht om de definitieve aanvraag te mogen doen.

Laat u informeren op 8 maart

Kom naar de Informatiebijeenkomst MMIP op 8 maart over de Meerjarige Missiegedreven Innovatie Programma's. U krijgt tijdens de bijeenkomst praktische informatie over de subsidie. Ook krijgt u de gelegenheid uw projectidee te toetsen in een gesprek. En helpt RVO.nl en de TKI Urban Energy u bij de vorming van uw consortium.