Nieuwe SFA dompelpompen voor helder- en vuilwater

Geplaatst op 28 februari 2020 door Redactie

SFA, bekend van de Sanibroyeur toiletvermalers en vuilwaterpompen, vult het pompen gamma verder aan met een nieuwe lijn: SANISUB dompelpompen.

Met deze uitbreiding profileert SFA zich nog meer als totaal aanbieder van pompoplossingen voor zowel helder-, grijs- en zwartwater.

De compacte Sanisub 400 drainagepomp is ideaal voor het verpompen van helder water uit kelders, putten en drainageputten. Voorzien van een hendel vlotter die de kans op vastlopen aanzienlijk verkleind. Deze vlotter kan ook gefixeerd worden voor een continue werking.

De SANISUB ZPK en S-ZPK zijn lichtgewicht, schokbestendige, corrosiebestendige polypropyleenpompen voor grijswater. Ontworpen voor nooddrainage van helder huishoudelijk water (zonder uitwerpselen). De S-ZPK versie is uitgerust met een roestvrijstalen as en siliciumcarbide mechanische afdichting, speciaal voor het pompen van zout- of agressief water uit bijvoorbeeld waterontharders (maximaal zoutgehalte 15%).

Een sterke, duurzame, roestvrijstalen pomp met dubbelzijdige bekleding is de SANISUB Steel. Watertemperaturen tot 35°C en zelfs 75°C op korte duur zijn geen probleem. Deze pomp is ook beschikbaar in een handige opbergbox, compleet met 15 meter antiknik afvoerslang als snel inzetbare noodkit.

Extreme regen, gesprongen leiding, defecte wasmachine, lekkende waterontharder,…
Met SFA de juiste dompelpomp voor ieder teveel aan water.