Nieuwe servomotor van Resideo speciaal voor ruimte- en zoneregeling

Geplaatst op 15 juli 2022 door Redactie

Creëer nog eenvoudiger een optimaal comfort in een ruimte- of zoneregeling met de vernieuwde MT4 servomotoren van Resideo. Deze compacte lineaire motoren zijn universeel toepasbaar op uiteenlopende vloerverwarmings- en koelsystemen.

De nieuwe MT4-HCC/HCD heeft standaard een M30 x 1,5 aansluiting. Deze aansluiting is het meest voorkomend bij vloerverwarmingssystemen, koelplafonds, ventilatorconvectoren en radiatoren.

Installeren

Voor de (de)montage van de MT4 is geen gereedschap nodig. De installateur draait de adapter eenvoudig op de verdeler en klikt daar de motor bovenop. Snel, eenvoudig & betrouwbaar. De standaard meegeleverde kabel is stekerbaar, wat onderhoud tot de eenvoudigste in zijn categorie1 maakt. Het compacte formaat, waardoor het product geschikt is voor moeilijk bereikbare locaties, maakt de nieuwe MT4 compleet.

Kenmerken

De nieuwe MT4 herkent u direct aan de blauwe binnenkant & blauwe visuele klepstandindicator. Uitgebreide tests tonen de hoge betrouwbaarheid van deze nieuwe servomotor1. Resideo biedt 5 jaar productgarantie, onder voorbehoud van de verkoopvoorwaarden2.

Modellen

Resideo brengt de nieuwe servomotor uit in 230V en 24V versies. De modellen zijn leverbaar in spanningsloos-gesloten (NC) of spanningsloos-geopende (NO) modellen. U vindt deze MT4 servomotoren bij uw reguliere groothandel. Vele denkbare accessoires zijn leverbaar waaronder adaptersets voor speciale afsluiters tot en met aangepaste kabellengtes. Op die manier is er voor iedere ruimte- en zoneregeling een comfortabele oplossing.