Nieuwe servicekoffer bespaart werk- en reistijd

Geplaatst op 02 augustus 2016 door Redactie

Bij vervanging van een radiator hoeft niemand meer te lassen of draad te snijden. Met de juiste dikwandige stalen buiskoppeling is radiatormontage eenvoudig en vooral betrouwbaar, schoon en makkelijk.

De dikwandige stalen buiskoppeling wordt eenvoudig op de vuilvrije buis geschoven en vastgedraaid. Dit functioneert ook op moeilijk bereikbare plaatsen en installatieomstandigheden.
De servicekoffer en veel andere probleemoplossers worden door HUMMEL AG voor de verwarmingsmonteur op de vakbeurs Installatie te Hardenberg van 13 t/m 15 september 2016 gepresenteerd. In Hal 5, stand 507, kunt u zich over de probleemoplossers en andere producten laten informeren.

Deze nieuwe HUMMEL servicekoffer is van alle dikwandige stalen buiskoppelingen varianten en maten overzichtelijk voorzien. Er zijn versies voor appendages met euroconus, binnen- en buitendraad. Daarmee heeft de monteur altijd de juiste versie onder handbereik en is ter plaatse op elke situatie voorbereid. Dit bespaart werktijd en lange reistijden tussen inbouwplaats en leverancier.

De buiskoppelingen zijn verkrijgbaar in elf verschillende varianten en maten. Een bijzonder kenmerk is de EPDM afdichting in combinatie met een RVS-klemring. Hierdoor ontstaat bij het aandraaien een hoge trekvastheid. De dikwandige stalen buiskoppeling is ontworpen voor een druk tot 10 bar en een bedrijfstemperatuur tot 120 graden Celsius.

Hummel staat op de Installatie vakbeurs Hardenberg in hal 5, stand 507.