Nieuwe serie webinars en technische trainingen over duurzame koel- en verwarmingsoplossingen

Geplaatst op 13 september 2021 door Redactie

Advansor lanceert een nieuwe serie online technische trainingen en webinars over trends, uitdagingen en oplossingen met CO2.

CO2 wordt steeds populairder als natuurlijk koelmiddel. Het is niet toxisch, het heeft geen nadelig effect op de ozonlaag en het draagt niet bij aan de opwarming van de aarde.

Afhankelijk van de toepassing, de installatielocatie en zelfs het klimaat kunnen de uitdagingen en optimale oplossingen echter variëren.

Kristian Breitenbauch, CEO Advansor: "We produceren alleen koelskids en warmtepompen op basis van het natuurlijke koelmiddel CO2. Ik denk dat we op dit gebied als experts worden beschouwd en we willen onze kennis graag delen. Daarom bieden we gratis webinars en technische trainingen aan." Kristian Breitenbauch benadrukt: "Koelen en verwarmen zijn cruciaal voor een moderne maatschappij, maar duurzame koeling en verwarming spelen een belangrijke rol in de strijd tegen klimaatverandering en zijn essentieel als we de duurzaamheidsdoelstellingen van de VN willen behalen."

Webinars

Alle webinars zijn gebaseerd op praktijkvoorbeelden die laten zien hoe bedrijven als Carrefour, ALDI en REMA1000 hun uitdagingen op het gebied van koeling en verwarming hebben opgelost. Er zijn vier verschillende webinars die focussen op verschillende toepassingen: foodretail, distributiecentra, warme klimaten en een webinar gericht op duurzaamheid.
De webinars zijn vanaf begin oktober in 9 verschillende talen beschikbaar, deelname is gratis en iedereen kan zich aanmelden op advansor.nl.

Technische trainingen

Voor mensen met meer technische vaardigheden is het mogelijk om deel te nemen aan online technische trainingen. Er zijn acht modules over onderwerpen die variëren van opstarten en inbedrijfstelling tot warmtewisselaars en documentatie. Alle trainingen zijn gratis en met live trainers.