Nieuwe serie webinars en technische trainingen over CO2 in koel- en verwarmingsoplossingen

Geplaatst op 03 augustus 2022 door Redactie

Advansor lanceert het najaarsprogramma van 2022 met een nieuwe serie webinars en online technische trainingsmodules.

Online Technische Trainingen

Er zijn meer modules toegevoegd aan de serie online technische trainingen van Advansor. Het algemene thema is nog steeds de inbedrijfstelling, de functies en het ontwerp van CO2-koel- en verwarmingsoplossingen om het beste totaalsysteem en energierendement te garanderen. De serie bestaat nu echter uit 12 modules, inclusief training op het gebied van warmteterugwinning, pompmodule en ultralow superheat. De trainingen zijn beschikbaar in het Engels, Duits, Frans, Spaans, Zweeds en Pools.
De eerste modules beginnen al in augustus, duren elk één uur, zijn gratis en worden gegeven door live trainers, zodat u dus veel vragen kunt stellen.

Webinars

Alle webinars zijn gebaseerd op praktijkvoorbeelden die laten zien hoe klanten van Advansor hun behoeften op het gebied van koeling en verwarming hebben vervuld terwijl ze tevens energie hebben bespaard, het gebruik van fossiele brandstoffen hebben verminderd en hun klimaatdoelstellingen hebben behaald. Er zijn 3 verschillende webinars over diverse onderwerpen en toepassingen, zoals energierendement en duurzame klimaatoplossingen die koeling en verwarming combineren, warmtepompen voor commerciële en industriële toepassingen en industriële koel- en verwarmingsoplossingen.
De 45 minuten durende webinars zijn vanaf begin oktober in 8 verschillende talen beschikbaar en iedereen kan zich hiervoor kosteloos aanmelden.

Meld u aan voor webinars en trainingen op advansor.nl/co2-training#nl

Reageren

Vul de gegevens in en uw naam en reactie zullen op de website worden getoond. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement