Nieuwe opleiding ‘Solar-voor opdrachtgevers’

Geplaatst op 19 september 2022 door Redactie

Zonnepanelen nemen een vlucht en per 1 januari 2023 mogen gemeenten zonnepanelen op daken van industriegebouwen en gebouwen met gebruiksfuncties gaan verplichten.
Er zijn veel aanbieders, het internet staat vol met meningen en de ontwikkelingen staan ook niet stil. En moet je nu al kiezen voor zonne-energie opslag of toch wachten? Waar moet je (als leek) beginnen wanneer je een zonne-energiesysteem moet regelen op een dak van vijf voetbalvelden groot of voor een paar honderd woningen?

Gelukkig heb je daar een adviseur voor! De adviseur komt op zijn beurt terug met een dik rapport vol tabellen en cijfers. Oei, helaas beschik je niet over de kennis om mee te denken, mee te praten, het ergens mee eens of oneens te zijn. Wat doe je? Besluit je het risico niet te nemen of wordt het een gevalletje fingers crossed. Beide uitgangspunten zijn verre van ideaal!

Gelukkig kan het ook anders! Met onze 1-daagse opleiding ‘Solar-voor opdrachtgevers’ leren wij jou een mooie, rendabele businesscase te maken. Ook komt het maken van de juiste keuze van een partner voor de realisatie van het project aan bod, waarbij kwaliteit, veiligheid en prijs centraal staan.
Onze opleiding ‘Solar-voor opdrachtgevers’ richt zich op de kennis en kunde die nodig is om jouw rol als opdrachtgever in een zonnestroomproject goed uit te kunnen voeren. Binnen één dag leer je de belangrijkste aspecten van het opzetten, realiseren en exploiteren van een zonnestroomproject. ‘Solar-voor opdrachtgevers’, de start voor een succesvol zonne-energiesysteem!

‘Solar-voor opdrachtgevers’ is een onafhankelijke opleiding voor medewerkers van corporaties, waterschappen, gemeenten, vastgoedbeheerders en bedrijven die willen verduurzamen.

Meer informatie is te vinden via https://www.switch2solar.nl/opleidingen/solar-voor-opdrachtgevers

Opleidingsdata

De 1-daagse opleiding wordt gegeven op 7 oktober en 18 november a.s.

Switch2solar

Switch2Solar verzorgt sinds 2009 de opleidingen die zonne-energie bereikbaar maken voor iedereen: van installateur tot ingenieur, van gebouwbeheerder tot waterschap, voor overheid en bedrijfsleven. Haar opleidingen bestrijken samen alle facetten van zonne-energie: ontwerp & installatie, business modellen & advies, aansluiten & onderhouden, elektrische aansluiting & planning en goed opdrachtgeverschap.

Reageren

Vul de gegevens in en uw naam en reactie zullen op de website worden getoond. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement