Nieuwe kunststof dakdoorvoerpannen

Geplaatst op 06 februari 2017 door Redactie

Wienerberger en Ubbink introduceren vier nieuwe kunststof dakdoorvoerpannen voor de dakpanmodellen Alegra 10, Alegra 12, Madura en Modula. De pannen zijn afgestemd op alle dakdoorvoeren van Ubbink met een diameter van 110-131 mm. De bedrijven breiden hiermee het bestaande assortiment van twee kunststof dakdoorvoerpannen (VHV en OVH) én hun samenwerking uit. De nieuwe pannen zijn vanaf nu beschikbaar.

De nieuwe kunststof dakdoorvoerpannen zijn ontwikkeld voor de dakpanmodellen Alegra 10, Alegra 12, Madura en Modula van Wienerberger. De pannen zijn geschikt voor alle doorvoeren met een diameter van 110-131 mm voor rookgasafvoer, mechanische ventilatie, rioolbeluchting of combinaties daarvan.

De vier dakdoorvoerpannen zijn in het zwart verkrijgbaar. De dakdoorvoeren worden met een schaaltje aan de pan bevestigd en zijn verstelbaar tussen 25 en 45 graden.

Regendichte en luchtdichte aansluiting

Rookgasafvoer, ventilatie, rioolontspanning, voorbeelden van leidingen die veelal door het dak naar buiten gaan en om een hoogwaardige aansluiting vragen. Dankzij de gezamenlijke ontwikkeling van Wienerberger en Ubbink kiezen dakdekkers, aannemers en installateurs eenvoudig de juiste productcombinatie voor een regen- en luchtdichte aansluiting.

Deze kunststof dakdoorvoerpannen worden zowel door Wienerberger als door Ubbink via de bouwmaterialenhandel aangeboden. Ubbink levert ze ook aan de technische groothandel.