Nieuwe Instamat designradiatoren

Geplaatst op 05 oktober 2016 door Redactie

Op het onlangs gehouden evenement ARCHITECT@WORK , totaalevenement voor (interieur)architecten en voorschrijvers met focus op productinnovaties, toonde Instamat de nieuwste trends op het gebied van radiatoren.

Serie T

Onder de Serie T vallen diverse radiatoren gemaakt van hetzelfde profiel. Een veelzijdig meubel dat past in iedere ruimte in huis. Door verschillende uitvoeringen gaat het ontwerp perfect op in het interieur en neemt het de vorm aan van een meubelstuk. Verrassend en veelzijdig!

Flaps

Met de designradiator Flaps is er een innovatief idee ontstaan voor het gebruik van een radiator in combinatie met een handdoek. De strakke heldere lijnen veranderen wanneer er handdoeken in de openingen worden gelegd. Dit maakt deze radiator tot een dynamisch designobject in de badkamer en/of keuken.

RIM

Deze fraaie radiator met robuuste uitstraling biedt een combinatie van comfort, warmte en design. Door zijn strakke lijnen en hoekige vormen weet de RIM zich eigentijds te onderscheiden van andere modellen. De perfecte radiator voor de badkamer door een grote variatie aan afmetingen en kleuren.

Concept Casteo

De Casteo heeft een aantrekkelijke symmetrie en is ogenschijnlijk gemaakt uit één stalen plaat. Daardoor is er een unieke combinatie ontstaan van een strak lijnenspel met daarbij de functie van een handdoekradiator.