Nieuwe generatie zelfdragend klimaatsysteem

Geplaatst op 08 februari 2017 door Redactie

Het ‘Click & Go ©’ is een gepatenteerd zelfdragend droogbouwsysteem en een watergedragen klimaatsysteem. De basisafgifte geeft ca 85 watt/m2. Het vergroot de toepassing voor het verwarmen en koelen van vloer-, wand- en plafondsystemen.

De ontwikkelde kunststof systeemtegel H D P E is in elk denkbare toepassing te verwerken. Door de geringe opbouwhoogte van 12 mm is dit de perfecte keuze voor nieuwe en bestaande situaties. Het is in een handomdraai te monteren en heeft een optimale gelijkmatige afgifte en heeft grote flexibiliteit in het montagepatroon. Deze voordelen maken van ‘Click & Go ©’ een nieuwe generatie zelfdragend klimaatsysteem.
Met dit systeem zijn op een eenvoudige manier bochten als scharnierende constructies te maken. Dit is functioneel voor het openen van luiken in vloer, wanden en plafond. Bij het systeem wordt gebruik gemaakt van 1 type tegel met een afmeting van 36 x 36 cm welke goed te bewerken is, met de standaard gereedschappen.
‘Click & Go ©’ werkt schoon, snel en eenvoudig, geeft een maximaal comfort met een verlaging van het energieverbruik. Een comfortabele en innovatieve oplossing. Een ultiem klimaatsysteem wat gebruik kan maken van de restwarmte van de motoren, generatoren van het schip, of gevoed wordt door een cv-toestel. Het systeem is daarnaast als elektrische verwarming in 12, 24 en 230 V te leveren.

Dit systeem is o.a. te zien van 10 t/m 15 februari 2017 op Boot Holland stand 2045.