Nieuwe Fluke warmtebeeldcamera

Geplaatst op 11 december 2019 door Redactie

Met de TiS60+ introduceert Fluke een nieuwe warmtebeeldcamera met een meetbereik tot 400 °C, draadloze communicatie en een resolutie van 320 x 240 pixels.

De Fluke TiS60+ maakt naast het IR beeld ook een foto van het zichtbare spectrum. U kan vervolgens zelf het warmtebeeld en de foto met elkaar "blenden" met de IR-Fusion technology. Dit maakt het veel gemakkelijker om objecten te herkennen en toch nauwkeurig de temperatuur ervan af te lezen. Met de software en de Fluke Connect app kunt u de meetresultaten rapporteren en delen met uw collega's of opdrachtgever.

Naast de Fluke Connect Asset Tagging en IR-Fusion™-technologie beschikt de Fluke TiS60+ ook over IR-foto notities. Dit geeft de gebruiker de mogelijkheid om op een eenvoudige wijze afbeeldingen te documenteren die gekoppeld zijn aan desbetreffende apparatuur of locatie van de ruimte, zodat de persoon die de werkorder maakt de technici naar de juiste locatie kan sturen voor reparaties. De TiS60+ is compatibel met de gratis Fluke Connect desktopsoftware en app en wordt compleet geleverd met draagkoffer en twee Li-Ion accu’s.

Indien gewenst kan het instrument worden gekalibreerd in het EURO-INDEX kalibratielaboratorium. U kan bij ons tevens terecht voor een cursus in het gebruik van dit toestel.