Nieuwe doucheput: Easy Drain Aqua Compact mét flens

Geplaatst op 26 mei 2020 door Redactie

De bekende Aqua Compact serie is uitgebreid met een nieuwe doucheput: de Aqua Compact Flens. Zoals de naam al aangeeft is deze doucheput uitgebreid met een voorgemonteerde flens. Dit maakt het installeren van de doucheput nog eenvoudiger.

Eenvoudige installatie dankzij flens

Rondom de Easy Drain Aqua Compact Flens zit een kunststof flens. De voorgemonteerde flens dient als handig hulpmiddel bij aanleg van de tegels en maakt het installeren van de doucheput nog eenvoudiger. De Aqua Compact Flens is één van de laagste doucheputten ter wereld. Leverbaar in de maatvoering 15 x 15 cm en een waterslot van 35 en 50 mm.

De Aqua serie

De Aqua serie is voorzien van allerlei schitterende doucheputten. Typerend aan deze serie is de geringe inbouwdiepte vanaf 60 mm. Hierdoor is hij perfect voor een renovatieklus! Leverbaar in diverse varianten, waaronder in vierkante en driehoekige modellen. Handig om te weten: de doucheputten zijn allemaal eenvoudig te reinigen doordat je eenvoudig het waterslot kunt verwijderen. Met de uitbreiding van de Aqua Compact Flens is de serie nu ook voorzien van een doucheput inclusief flens.
De nieuwe Easy Drain Aqua Compact Flens is nu leverbaar!