Nieuwe display thermostaat van Stuhl: optimaal comfort en efficiëntie

Geplaatst op 12 februari 2024 door Redactie

Stuhl introduceert de SFD20.T/2.1-NL-SW, een geavanceerde display thermostaat die zorgt voor nauwkeurige temperatuurregeling in huis, zowel voor verwarming als koeling. Deze elektronische kamerthermostaat is speciaal ontworpen voor gebruik in een droge omgeving en biedt een gebruikers- en configuratiemenu voor maximale flexibiliteit.

Met afmetingen van 81 x 81 x 16(36)mm past de thermostaat perfect op een inbouwdoos of adapterraam. De SFD20.T/2.1-NL-SW beschikt over handige functies, zoals het uitschakelen van het koelcontact in specifieke ruimtes, zoals de badkamer, via het configuratiemenu.

Om te zorgen dat het systeem goed blijft werken, stuurt de thermostaat eenmaal per zeven dagen het pompcontact aan voor tien minuten, waardoor eventueel vastzitten wordt voorkomen. Met een strakke, zwarte afwerking en inclusief bodemplaat past de thermostaat perfect in elk interieur.

De nieuwe Stuhl SFD20.T/2.1-NL-SW biedt niet alleen optimaal comfort, maar ook efficiëntie in temperatuurregeling voor elke woonomgeving.