Nieuwe digitale kamerthermostaat van Watts

Geplaatst op 14 juni 2019 door Redactie

Als uitbreiding op het WATTS Vision® smart home thermostaatsysteem ontwikkelde WATTS een nieuwe digitale kamerthermostaat: BT-D03 RF.

Dit eenvoudige, niet-programmeerbare en draadloze toestel (868 MHz) is voorzien van een volledig nieuw design met moderne look, groot display en volledig capacitieve aanraaktoetsen.

De BT-D03 RF is erg gemakkelijk te configureren dankzij de draadloze koppeling met het WATTS Vision® systeem. Ook als individuele standaard kamerthermostaat is dit toestel geschikt.

De bediening is uiterst eenvoudig: de gewenste kamertemperatuur kan via de thermostaat zelf of via de WATTS Vision® mobiele app vanop eender welke locatie ingesteld worden. Het toestel is voorzien van een muurbevestiging en kan ook vrij geplaatst worden dankzij de meegeleverde voet. Voor gebruik in openbare ruimtes is er schroefvergrendeling en kan een pincode ingesteld worden. Verder is de BT-D03 RF voorzien van een instelbare hysteresis of PWM regeling, 2 AAA batterijen 1,5V en een optionele externe sensor.

Dankzij WATTS Vision®, geschikt voor zowel verwarming als koeling en uitbreidbaar tot 50 zones, geniet u van een maximum aan comfort bij een optimale kamertemperatuur en bespaart u tegelijk energie.