Nieuwe bedrijfsschool van Comfort Partners officieel geopend: investering in toekomstig vakmanschap

Geplaatst op 04 juli 2024 door Redactie

Comfort Partners, een vooraanstaande naam in de installatiebranche, heeft met trots de officiële opening van hun nieuwe opleidings- en ontmoetingsplek gevierd. In samenwerking met Simone Koot van het TBI Praktijkfonds werd het groene en paarse lint symbolisch doorgeknipt door Algemeen Directeur Roderick Soesman.

Een plek voor leren en samenwerken

De nieuwe faciliteit van Comfort Partners is meer dan alleen een opleidingscentrum. Het is een plek waar zowel nieuwe leerlingen als ervaren vakkrachten hun vaardigheden kunnen ontwikkelen en bijscholen. Bovendien dient het als een ontmoetingsplek voor collega's, partners en relaties, waar samenwerking en kennisdeling centraal staan. "Vakmanschap gedijt het beste in een omgeving waar kennis wordt gedeeld," aldus Soesman.

Trots op vakmanschap

Tijdens de openingsceremonie benadrukte Roderick Soesman het belang van de nieuwe bedrijfsschool voor Comfort Partners. “We zijn trots op onze collega’s, werkplekbegeleiders en technisch trainers die hier hard aan hebben gewerkt. Vakmanschap is de kern van ons succes, en deze plek zet dat op de kaart,” verklaarde hij.

Toekomstgericht met TBI Praktijkfonds

Het TBI Praktijkfonds ondersteunt initiatieven van TBI-ondernemingen die mensen enthousiasmeren en opleiden voor een toekomst in de technische sector. "Zo’n kruiwagen verdient toch iedereen?" aldus het Praktijkfonds. De nieuwe Opleidings- en ontmoetingsplek van Comfort Partners is een tastbare stap in die richting, en weerspiegelt de gezamenlijke inspanningen om de volgende generatie vakmensen klaar te stomen voor de uitdagingen van de toekomst.

Met de officiële opening van deze bedrijfsschool zet Comfort Partners een belangrijke stap in het waarborgen van de kwaliteit en continuïteit van vakmanschap binnen de installatiebranche. De nieuwe faciliteit biedt een dynamische en ondersteunende omgeving voor zowel leren als samenwerking, wat de basis legt voor toekomstige successen.