Nieuwbouwproject Tivoli in Eindhoven: 36 woningen met warmtepompdakkappen

Geplaatst op 21 november 2022 door Redactie

Bij het project Tivoli in Eindhoven zijn in een tijdsbestek van 7 weken, van maart tot mei 2022, 36 woningen voorzien van een ECONEXT® warmtepomp dakkap inclusief gemonteerde warmtepompbuitenunit.

In nauwe samenspraak met de aannemer en installateur zijn de 36 dakkappen kant-en-klaar, dus inclusief de buitenunit, in 5 deelleveringen op het afgesproken tijdstip op de bouwplaats in Eindhoven geleverd. Met de ingehuurde kraan werden ze allemaal nog dezelfde dag op het dak gemonteerd. Dit bedoelen wij met ontzorgen.

Hoe gaat het in zijn werk. De ECONEXT® dakkappen worden volgens specificaties van type buitenunit, dakhelling en kleur op voorhand bij Cox Geelen in Eijsden geproduceerd. Vervolgens wordt de split-unit of monoblock door de klant aangeleverd en zorgen wij ervoor dat de unit op de correcte manier in de kap wordt geplaatst. Vervolgens gaan de complete dakkappen op transport en worden op het afgesproken tijdstip bij het project geleverd.

Deze opdracht bestond uit 4 verschillende uitvoeringen dakkappen, zowel in goot als nok-versie, met 2 verschillende dakhellingen. De gekozen kleur is RAL 7016 textura.

De werkzaamheden zijn uitgevoerd door Installatie Service Zuid uit Weert en de aannemer was de firma Stam + De Koningbouw uit Eindhoven.