Nieuw wandmodel splitsysteem voor woningen en bedrijven met strak design

Geplaatst op 21 juli 2020 door Redactie

Toshiba, wereldleider in efficiënte, hoogwaardige HVAC-systemen (verwarming, ventilatie en airconditioning) voor woningen en bedrijven, presenteert een gloednieuw wandmodel splitsysteem: KAZUMI. Het nieuwe wandmodel, vanaf eind april leverbaar, heeft een state-of-the-art vormgeving, hoge prestaties in zijn klasse, triple A-label voor zowel verwarmen als koelen, stille werking en een slimme infrarood afstandsbediening. Kazumi is zowel in single- als in multisplit uitvoering verkrijgbaar.

Met de Kazumi introduceert TOSHIBA een nieuwe koeltechnologie; HADA Care. De luchtverdeling in de ruime wordt hierdoor aanzienlijk verbetert. Het ontwerp van de uitblaaslamel genereert een indirecte luchtstroom die boven in de ruimte circuleert en de temperatuur regelt. Dit vergroot het comfort. Het Ultra- Pure Filter verwijdert daarnaast tot 94% van de fijne deeltjes uit de lucht.

Intercool Technics, exclusief importeur van Toshiba airconditioners voor Nederland, vormt door de uitgebreide en up-to-date kennis van TOSHIBA klimaatsystemen, de onontbeerlijke schakel tussen de installateurs/adviseurs en de producent. De jarenlange ervaring van het Intercool serviceteam garandeert een doelmatige technische ondersteuning.