Nieuw van Kinedo: douchebakken KineONE, slechts 2 cm dik

Geplaatst op 13 oktober 2023 door Redactie

Kinedo presenteert met trots de meest recente toevoeging aan het Kinedo assortiment: de KineOne douchebakken. Deze douchebakken vormen een schoolvoorbeeld van wat mogelijk is als innovatie, kwaliteit en design samenkomen.

De keuze voor het materiaal van de KineOne douchebakken was geen toeval. Ze zijn vervaardigd uit mineraalcomposiet van de hoogste kwaliteit. Dit composiet is bekend om zijn robuuste eigenschappen en duurzaamheid. Maar wat deze douchebakken echt uniek maakt, is de elegante uitstraling die ze aan uw badkamer geven. Ze combineren kracht en elegantie op zo'n manier dat het de gehele badkamerbeleving naar een hoger niveau tilt.

Een van de meest opvallende kenmerken van deze douchebakken is hun ultradunne ontwerp. Met een dikte van slechts 2 cm stralen ze een moderne finesse uit die in elke eigentijdse badkamer past. Deze minimale dikte maakt ze niet alleen visueel aantrekkelijk, maar optimaliseert ook hun functionaliteit voor inloopdouches. Dit zorgt voor een soepele en bijna naadloze overgang van de badkamervloer naar de douche, wat bijdraagt aan een strak en geïntegreerd badkamerdesign.

De KineOne douchebakken van Kinedo zijn verkrijgbaar in 3 kleuren (wit, steengrijs, antraciet) en in diverse afmetingen. Veiligheid gaat voor alles. Het oppervlak van onze douchebakken heeft een verfijnde mineralige structuur, wat niet alleen zorgt voor een aangename aanraking maar ook voor uitzonderlijke antislip eigenschappen.

De veelzijdigheid van de KineOne douchebakken spreekt een breed publiek aan. Of u nu een professional bent in de badkamerbranche, een interieurontwerper die streeft naar perfectie in elk project, of gewoon iemand die zijn huiselijke douche-ervaring wil verrijken; deze douchebakken zijn een absolute blikvanger.