Nieuw: Ubbink Beugel 80-100 Click PP wit!

Geplaatst op 31 mei 2019 door Redactie

Voor het veilig en snel monteren van rookgasafvoer- en ventilatiesystemen kiest u voor de kunststof beugels van Ubbink!

Nieuw is de snel verwerkbare Click beugel, die u gemakkelijk installeert en fixeert. Deze moerloze beugel is universeel voor de parallelle 80 en 100 mm buis en de concentrische 60/100 buis.
Dankzij het unieke ontwerp van deze kunststof moerloze Beugel 80-100 Click PP wit bevestigt u het hele rookgasafvoersysteem veilig en snel. Kenmerkend is de eenvoudige montage, zowel horizontaal als verticaal. Door het klembandsysteem (de voorgemonteerde clip) en de inwendige schroefdraadverankering heeft u geen moer meer nodig. Voor de bevestiging kunt u kiezen uit een schroef, draadeind of spijkerplug. Door de fijne tandjes trekt u de beugel moeiteloos aan en fixeert u deze op de gewenste maat. U hoeft niet meer te prutsen achter de rookgasafvoerleiding om af te tekenen en te gokken op de juiste hoogte.

Veilige installatie rookgasafvoersysteem

Als installateur van rookgasafvoermateriaal draagt u een grote verantwoordelijkheid. Ondeugdelijke installatie kan leiden tot koolmonoxidevergiftiging. Als gevolg hiervan hebben de Nederlandse fabrikanten van rookgasafvoer (ROGAFA), waaronder Ubbink, een duidelijk en uniform advies geformuleerd ‘altijd beugelen om de mof bij rookgasafvoer’. Om het voor u nog eenvoudiger te maken, heeft Ubbink de nieuwe Beugel 80-100 Click PP wit ontwikkeld, waarmee u moeiteloos aan de door de ROGAFA opgestelde installatievoorschriften voldoet.

Ubbink, dat werkt wel zo makkelijk!