Nieuw: single- en multisplit airco’s van Nefit Bosch

Geplaatst op 22 april 2021 door Redactie

Door de veranderingen in het klimaat en het sterk toegenomen thuiswerken is er steeds meer aandacht voor een comfortabel binnenklimaat gedurende het hele jaar. Met een nieuwe serie airconditioners speelt Nefit Bosch in op de wensen van de consument en biedt het extra mogelijkheden voor de installateur.

Het nieuwe programma van Nefit Bosch omvat twee single-split airco’s, compleet uitgevoerd in een aantrekkelijk design: Climate 3000i en Climate 5000i met energielabel A+++. Daarnaast is er een multi-split buitenunit die kan worden gecombineerd met maximaal vijf binnenunits. De airconditioners kunnen worden bediend met de meegeleverde afstandsbediening en optioneel via een app.

Koelen én verwarmen

Met de airconditioners van Nefit Bosch kun je niet alleen koelen, maar ook verwarmen. Alle varianten zijn compleet uitgerust en draaien op het energie-efficiënte R32 koudemiddel. De Bosch Climate 5000i heeft daar bovenop een aantal extra’s zoals een Biofilter.

Gemak en zekerheid

Consumenten en installateurs zijn in hun zoektocht naar de juiste oplossing gevoelig voor bekende merken en een betrouwbare leverancier. Daarin zit de toegevoegde waarde van het merk Nefit Bosch: installateurs kunnen terugvallen op dezelfde organisatie die ze ook kennen van alle andere producten en dat biedt gemak en zekerheid