Nieuw ontwikkelde gepatenteerde kunststof vloerverwarming verdeler uit één geheel

Geplaatst op 14 november 2019 door Redactie

Na een aantal jaren van intensief ontwikkelen kunnen we eindelijk onze geheel nieuwe kunststof verdeler presenteren. Vanwege de kunststof uitvoering is deze verdeler geschikt voor verwarmen én koelen.

Omdat er in de zomer steeds vaker gekoeld gaat worden (vanwege de energietransitie en de toepassing van warmtepompinstallaties) zullen kunststof verdelers steeds meer toegepast gaan worden. De verdeler is compact en heeft een extra dikke wanddikte waardoor er geen kans op condensvorming bestaat bij koelen. De behuizing van de verdeler is opgebouwd uit één geheel waardoor er tevens geen kans op een lekkage is. Er kan gekozen worden uit zes verschillende kleuren (zwart, blauw, groen, wit, beige en grijs) maar ook combinaties met deze kleuren zijn mogelijk.

Via een eenvoudige ingreep kan een traditionele pompverdeler worden omgebouwd naar een pomploze verdeler die geschikt is voor een warmtepompinstallatie. Er hoeft dus geen nieuwe verdeler te worden gekocht indien men overstapt van CV naar een warmtepomp. Ook zijn de verdelers zeer gemakkelijk uit te breiden. Erg handig voor als er in de toekomst nog een aanbouw met vloerverwarming wordt gerealiseerd. Door het doordachte en flexibele productieproces kan de verdeler tegen scherpe prijzen worden geproduceerd en kunnen klantwensen gemakkelijk worden verwerkt. De verdeler is er in de uitvoeringen voor warmtepompsystemen en industrie (tot en met 20 groepen), stadsverwarming en traditionele CV verwarming.

Kijk hier voor meer info over deze nieuwe verdeler.

Reageren

Vul de gegevens in en uw naam en reactie zullen op de website worden getoond. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement