Nieuw! Onderhoudsarme Easy Drain Compact

Geplaatst op 05 augustus 2020 door Redactie

Easy Drain – de uitvinder van de douchegoot – introduceert de volgende generatie Compact douchegoten: de Compact Clean met Dryphon® techniek. De douchegoot is uitgevoerd met een nieuwe, onderhoudsarme sifon die dankzij gepatenteerd ontwerp zorgt voor verbetering van de afvoercapaciteit tot 60 liter per minuut!

Bij een standaard waterslot kunnen vet, haar en andere vuilresten zich ophopen. Dit is bij de Compact Clean nauwelijks mogelijk. De verbeterde sifon houdt zichzelf schoon. Dankzij de hoge snelheid waarmee het water door de sifon gaat worden vuil en haren direct weggespoeld en krijgt het geen kans om zich te hechten. Na het wegspoelen van vuil en water, sluit de opening direct zodat er geen open verbinding ontstaat met het riool. Zo blijft de doucheruimte stankvrij, ook als je voor een langere periode van huis bent!

Ondanks dat de sifon onderhoudsarm is geworden, adviseren wij om de douchegoot met enige regelmaat schoon te maken. Denk aan mogelijke vetresten en haar die minimaal achter kunnen blijven. Je wilt immers wél dat de douchegoot schoon blijft.
Dryphon® techniek maakt gebruik van een hightech siliconen klep - in plaats van een waterslot - dat water razendsnel afvoert en odeur vermijdend is.

De Compact Clean met Dryphon® techniek is direct leverbaar in de lengtes 500 – 1200 mm. Dankzij de inbouwdiepte van slecht 65 mm is deze douchegoot perfect voor renovatieprojecten. De Compact Clean heeft een Zero (gesloten) rooster en wordt standaard geleverd met een horizontale uitloop die 180 graden omgedraaid kan worden. Daarnaast is het mogelijk zij- en onderuitloop separaat te bestellen. Tot slot is er ook de Compact Clean Wall versie. Deze versie is speciaal ontwikkeld voor plaatsing tegen de muur.