Nieuw: NIBE F1355 modulerende water/water warmtepomp

Geplaatst op 16 november 2017 door Redactie

De nieuwe modulerende water/water warmtepomp F1355 van NIBE is ontworpen voor het kostenefficiënt en duurzaam leveren van verwarming en warmtapwater.

De warmtepomp is voorzien van twee compressoren: een invertergestuurde compressor met een modulerend bereik van 4 tot 16 kW en een aan/uit compressor met een vermogen van 12 kW. De ingebouwde regeling zorgt voor een efficiënte samenwerking tussen beide compressoren. Het resultaat: een optimale vermogensregeling, minder slijtage en een hogere operationele capaciteit.

Breed toepassingsgebied

Met zijn twee compressoren en grote modulatiebereik is de NIBE F1355 de ideale water/water warmtepomp voor onder meer grotere woningen, kleine utiliteitsgebouwen en agrarische bedrijven. Bovendien kan de NIBE F1355 met zijn slimme technologie een belangrijke rol spelen in gebouwen waarin innovatieve bouwkundige en technologische toepassingen bepaalde zaken automatiseren, verbeteren en/of gemakkelijker maken.

Zo is de warmtepomp voorzien van een zelfregelend besturingssysteem dat het binnenklimaat efficiënt en energiezuinig regelt, mét behoud van optimaal comfort.