NIEUW: Mark WTW Selectietool

Geplaatst op 07 april 2022 door Redactie

Snel & Eenvoudig een offerte en technische specificaties

Graag introduceren we de Mark WTW Selectietool: dit offerte programma helpt u zelfstandig een offerte te maken voor een Mark AIRSTREAM warmteterugwinunit. In slechts 5 stappen heeft u de prijs, technische specificaties en maatvoeringstekening van de door u samengestelde WTW-unit.

Airstream Plug & Play warmteterugwinunit

De Mark AIRSTREAM is leverbaar in twee uitvoeringen voor zowel binnen- als buitenopstelling. De AIRSTREAM CFX is standaard voorzien van een gecertificeerde hoog rendement (90%) tegenstroomwisselaar met bypass. De AIRSTREAM HWX is standaard voorzien van een corrosie-bestendig warmtewiel.

De AIRSTREAM is geschikt voor luchthoeveelheden van 600 – 45000 m³/h en wordt o.a. toegepast in kantoren, scholen, werkplaatsen en kleedruimten. De WTW-unit is gecertificeerd volgens Eurovent en RLT Richtlinie-01.

Inbedrijfstelling en Samenbouw

Indien gewenst kan de servicedienst van Mark Climate Technology uw warmteterugwinunit voor u in bedrijfstellen op locatie. Ook is het mogelijk om – bij moeilijk bereikbare ruimten – de WTW-unit op locatie te laten samenbouwen.

Maatwerk

Heeft u speciale wensen voor uw WTW-unit? Onze verkoopafdeling maakt graag een offerte op maat voor u.
Scan de QR code of ga naar mark.nl/selectietool