NIEUW: MAGNUM Remote Control slimme WiFi thermostaat

Geplaatst op 27 augustus 2020 door Redactie

Deze thermostaat is te bedienen via het ingebouwde touchscreen, via de gratis App en werkt tevens samen met de spraakas-sistenten van Google en Amazon.

Slim geregeld

De MRC berekend zelf de opwarmtijd. Je hoeft alleen maar in te geven in welke periodes je een warme vloer wilt hebben. Hij leert gaandeweg de ideale opwarmtijd van de vloer en past daar automatisch zijn programma op aan. Dus stel je in dat je de vloer om 7 uur ’s ochtends op 23°C wilt hebben dan doet de thermostaat de rest.

3 in 1 bediening

De MAGNUM MRC is te bedienen via het aanraakscherm op de thermostaat. Daarnaast kan je de thermostaat altijd en overal op af-stand bedienen via je smartphone via de App. Tevens werkt hij samen met de spraakassistenten van Google en Amazon. Hiermee kun je de thermostaat hoger of lager zetten of vragen wat de huidige temperatuur van je vloer is.

Standaard geleverd bij iedere set

De MAGNUM Remote Control (MRC) wordt standaard geleverd bij iedere MAGNUM Mat, Cable en Foil vloerverwarmingsset inclusief een ingebouwde luchtsensor en vloersensor. Door het slimme ontwerp past deze inbouw thermostaat op ieder enkel- en meer-voudig schakelmateriaal.