NIEUW: MAGNUM Premium RVS Front verdeler

Geplaatst op 08 maart 2018 door Redactie

Deze professionele MAGNUM premium regelunit is zeer compact en vervaardigt uit hoogwaardig Roestvrij Staal/RVS van het type 4301 waardoor er, in tegenstelling tot vergelijkbare verdelers, geen roestafzetting kan plaatsvinden. Hierdoor kan MAGNUM 10 jaar garantie geven op het huis van deze verdeler. De verdeler is standaard voorzien van een Grundfos ALPHA2 L pomp. Deze verdeler is uitermate geschikt voor lage temperatuur verwarming (LTV).

De verdeler is aan de voorzijde (front) voorzien van een een energiezuinige Alpha 2 pomp van Grundfos met energielabel A. De pomp is geplaatst op een opgelaste extra voetplaat, zodat de bevestigingsboutjes van de pomp niet door de koker gedraaid zijn. De pomp is droog gemonteerd, waardoor lekkages op de pompbevestiging zijn uitgesloten.

De haakse groepsafsluiters zijn dubbel instelbaar en zijn geschikt voor MAGNUM Actuatoren t.b.v. de naregeling.

De water temperatuur is in te stellen met een thermostaatkop, De verdeler is tevens voorzien van een maximaal beveiliging om te voorkomen dat te heet water de vloer in wordt gepompt. Aan de onderzijde zit een vul- en aftapkraan. De groepsuitgangen zijn 3/4"euroconus.