Nieuwe KineOne douchebakken slechts 2 centimeter dik

Geplaatst op 27 maart 2024 door Redactie

Kinedo, een gerenommeerde naam in de badkamerbranche, introduceert haar nieuwste innovatie: de KineOne douchebakken. Deze innovatieve douchebakken zijn een toonbeeld van modern design gecombineerd met uitzonderlijke functionaliteit, ideaal voor de hedendaagse inloopdouche.

De KineOne douchebakken zijn vervaardigd uit een hoogwaardig mineraalcomposiet, waardoor ze niet alleen duurzaam zijn maar ook een elegante uitstraling hebben. Met een dikte van slechts 2 cm, passen deze douchebakken naadloos in elke badkamervloer, wat zorgt voor een gestroomlijnde en eigentijdse look. Deze geringe dikte maakt de KineOne douchebakken uitermate geschikt voor inloopdouches, waarbij de toegankelijkheid en esthetiek hand in hand gaan.

Veiligheid is een topprioriteit in elke badkamer. De KineOne douchebakken hebben een oppervlak met een fijne mineralige structuur, die niet alleen bijdraagt aan de esthetiek maar ook een belangrijke functionele rol speelt. Dit oppervlak is antislip, waardoor het risico op uitglijden aanzienlijk vermindert en zo een veilige douche-ervaring biedt voor gebruikers van alle leeftijden.

Beschikbaar in een reeks van subtiele en stijlvolle kleuren - wit, antraciet en steengrijs - bieden de KineOne douchebakken flexibiliteit om te integreren in diverse badkamerinterieurs. Of u nu gaat voor een klassieke of een moderne uitstraling, er is een kleuroptie die bij uw smaak past.

Daarnaast zijn de KineOne douchebakken verkrijgbaar in diverse afmetingen, waardoor ze geschikt zijn voor badkamers van verschillende groottes. Of u nu een ruime of een compacte badkamer heeft, Kinedo biedt een oplossing die past bij uw ruimte en stijlvoorkeuren.

Met de KineOne douchebakken zet Kinedo een nieuwe standaard in de wereld van badkamerinrichting, waarbij stijl, veiligheid en functionaliteit samensmelten om de perfecte douche-ervaring te creëren.