Nieuw installatiefestival NXT GEN inspireert

Geplaatst op 16 maart 2023 door Redactie

Het festivalseizoen begint voor het hele gezin met een vakbeurs techniek

Installateurs weten het al. Techniek is niet ingewikkeld, saai of alleen voor jongens. Tijd om dat ook te laten ervaren door je partner, kinderen of andere bekenden. Tijdens installatiefestival NXT GEN laat groothandel Wasco samen met zo’n 60 fabrikanten zien hoe leuk techniek écht is.

Bezoekers gaan niet van stand naar stand. Nee, iedereen gaat lekker zelf aan de slag. Fiets een warme douche bij elkaar, race met een zelfgebouwde mini-raceauto of speel Twister op een klimwand. En is het tijd voor pauze? Zelfs dat is een belevenis, in de skybar geniet je op 50 meter hoogte van een verfrissend drankje.

Ware gezicht

Samen met haar leveranciers besloot installatiegroothandel Wasco techniek eens op een andere manier in de spotlights te zetten. Installatiefestival NXT GEN ontstond met het idee het ware gezicht van techniek te laten zien. Niet alleen leuk voor jongeren die een opleiding moeten kiezen. Ook interessant voor familie en vrienden van installateurs. Tijdens NXT GEN komt techniek tot leven.

Verrassende ideeën

Xander Hagens, commercieel directeur van Wasco, kan niet wachten tot NXT GEN eindelijk begint. “Wij dachten: een traditionele vakbeurs is leuk, maar het is ook heel standaard. We wilden het graag eens anders doen. Gelukkig dachten onze leveranciers er net zo over. Iedereen kwam met verrassende ideeën. Samen zetten we nu het allereerste installatiefestival van Nederland neer.”

Experience

“Je kunt echt leuke dingen doen op NXT GEN”, vertelt Xander enthousiast. “Techniek is geweldig, installateurs weten dat al. En de rest van de familie snapt dat na een bezoekje ook, zeker weten. NXT GEN is echt een experience. Een dagje festivallen en tegelijkertijd kennismaken met techniek.”

Praktische informatie

Installatiefestival NXT GEN is op 12 en 13 mei op het evenemententerrein van Papendal in Arnhem. Tickets en parkeren zijn helemaal gratis. Meld je online aan en je krijgt een mail met alle informatie over bijvoorbeeld activiteiten, parkeren, openingstijden en meer.

Over Wasco
Als groothandel is Wasco al meer dan 50 jaar een bekende naam voor installateurs. Wasco heeft het breedste en grootste assortiment aan producten en materialen voor verwarming, ventilatie, sanitair en airconditioning. Alle bijhorende onderdelen en toebehoren zijn bij Wasco ook binnen handbereik. Wasco zet daarnaast een stap extra in ondersteuning, vakkundig advies en innovatieve oplossingen. De magazijnen in Apeldoorn en Twello zijn altijd gevuld met alle materialen die een installateur maar nodig heeft. Alles gemakkelijk te vinden in hun webshop. Wasco heeft twee grote distributiecentra en is met 35 vestigingen altijd in de buurt.

Reageren

Vul de gegevens in en uw naam en reactie zullen op de website worden getoond. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement