Nieuw in 2023: De Gree Versati Monoblock IV

Geplaatst op 22 februari 2023 door Redactie

De nieuwste Gree Versati IV monoblockwarmtepomp heeft een vermogen van 6 tot maar liefst 16 kW. Daarmee behaalt de Versati IV monoblock de maximale COP-score van boven de 5 en levert een hoge ISDE-certificering op voor een interessante overheidssubsidie.

Alleen maar pluspunten

Het grootste voordeel van de Versati IV monoblock is het feit dat deze eenvoudig te installeren is doordat het alleen een buitendeel betreft. De monoblockwarmtepomp heeft een ingebouwde circulatiepomp en het is mogelijk om een buffertank en een warmwatertank aan te sluiten. Ook kan de Versati IV monoblock direct worden aangesloten op o.a. vloerverwarming, convectoren, watertanks enz.

Volkomen veilig

De Gree Versati IV is uitgebreid getest in de meest ervaren Europese test- en certificatiebedrijven en voldoet volledig aan alle veiligheidsrichtlijnen. De Versati IV draagt dan ook met recht de keurmerken Keymark en Eurovent en bevestigt daarmee de hoge efficiëntie en kwaliteitstechnologie.

Meer weten?

Kies ook voor de topprestaties van de Gree Versati IV. Ons team van accountmanagers staat u graag te woord in een oriënterend gesprek. Bent u nog geen Gree-dealer? Ontdek de voordelen van het Gree-dealerschap in ons dealerprogramma.