NIEUW: De Haier Expert

Geplaatst op 28 juli 2022 door Redactie

Dit nieuwste model Haier airconditioner heeft een eigentijds strak design en voldoet aan alle hedendaagse eisen voor een gezond en comfortabel binnenklimaat. De Expert doet zijn naam eer aan als het gaat om innovatie.

De I Feel-technologie zorgt ervoor dat de ruimtetemperatuur optimaal blijft, dankzij een zeer gevoelige sensor in de afstandsbediening. De Haier Expert gebruikt de gemeten data direct om de werking van de airco te optimaliseren en zorgt zo voor maximaal comfort.

De Haier Expert bevat verder UVC Pro-technologie*, een innovatieve technologie die voorkomt dat bacteriën en schimmels zich kunnen reproduceren. Dit gebeurt door watermoleculen te behandelen met UV-vacuümstraling op een golflengte van 185nm. De UVC Pro-technologie werkt aanvullend op de bestaande UVC-sterilisatie en is eenvoudig in te schakelen met de afstandsbediening of de hOn app.
De meeste basisfuncties van de airco zijn bovendien simpel met je stem te bedienen of op afstand via de Haier hOn Smart Home App. De Haier Expert is geschikt is voor single- en multi-split opstellingen.
• Capaciteiten: 2,5 - 3,5 - 5,0 kW
• Energielabel koelen: A+++
• Energielabel verwarmen: A++
• Geluidsdrukniveau: vanaf 16 dB(A)

Bekijk de Haier brochure op wasco.nl/airco voor een compleet overzicht van alle Expert features. Haier airconditioners zijn in Nederland exclusief verkrijgbaar bij Wasco.

*Officiële/certificeringstests zijn gaande