Nieuw bij Canalit: witte airco- en warmtepompkanalen 140x90 mm

Geplaatst op 29 maart 2024 door Redactie

In de voortdurende evolutie van warmtepompinstallaties speelt Canalit in op een specifieke, groeiende behoefte: het esthetisch en efficiënt wegwerken van net iets grotere koelleidingen. Met trots introduceert Klemko haar nieuw ontwikkelde witte (RAL9001) aircokanalen van 140x90 mm, een direct antwoord op deze uitdaging.

Deze innovatie is niet zomaar tot stand gekomen. Na grondig onderzoek en het verzamelen van feedback van hun klanten, heeft Canalit een maat ontwikkeld die perfect aansluit bij de hedendaagse vereisten van warmtepompinstallaties. De keuze voor 140x90 mm is geen toeval; het is het resultaat van een doelgerichte ontwikkeling om te voldoen aan de behoefte aan kanalen die de grotere koelleidingen naadloos kunnen verbergen, zonder in te boeten op esthetiek of functionaliteit.

Bij de ontwikkeling van deze nieuwe aircokanalen heeft Klemko ook een uitgebreid assortiment aan hulpstukken gecreëerd, zodat elke installatie, ongeacht de complexiteit, een nette en professionele afwerking kan hebben. Van verbindingsstukken tot eindkappen, elk detail is ontworpen met oog voor gebruiksgemak en een esthetische uitstraling.

Stabiliteit en duurzaamheid zijn twee sleutelwoorden als het gaat om de installatie van aircokanalen. Daarom adviseert Klemko het gebruik van hun speciaal ontworpen klikbeugels. Deze beugels, die aanbevolen worden om elke 40 cm te worden geplaatst, zorgen niet alleen voor een stevige bevestiging van het kanaal, maar dragen ook bij aan de levensduur van de gehele installatie. Het vermijden van doorhangen en zorgen voor een strakke afwerking is essentieel voor een professioneel ogende installatie.

Canalit's nieuwe aircokanalen van 140x90 mm zijn meer dan een product; ze zijn een oplossing voor een specifieke uitdaging binnen de warmtepompsector. Door te luisteren naar hun klanten en de markt nauwlettend te volgen, blijft Klemko innoveren en producten ontwikkelen die niet alleen voldoen aan technische specificaties, maar ook bijdragen aan de esthetische waarde van elke installatie.