Nieuw bij Altrex: Het Shuttle liftsysteem

Geplaatst op 08 april 2021 door Redactie

De vraag naar een veilige manier om producten op hoogte te krijgen neemt toe. Daarom ontwikkelde Altrex het Shuttle liftsysteem.

Dit slimme én ergonomische systeem zorgt voor het verticaal transporteren van alle materialen langs de zijkant van de rolsteiger. Of het nou gaat om zonnepanelen, gereedschapskisten of andere lasten tot 30 kilogram. Het systeem is lichtgewicht en monteer je in slechts drie minuten aan jouw rolsteiger. De Shuttle wordt aangedreven met een accuboormachine, waardoor je nooit afhankelijk bent van een vaste stroomaansluiting. Door de accuboor linksom te laten draaien, wordt de console opgehesen.
Het systeem kan worden uitgevoerd met een Carrier set of Solar set. Met de Carrier set hijs je veilig én ergonomisch alle materialen naar je werkplek op de steiger. De Carrier set is naast de reguliere rolsteigers óók toepasbaar op de door één persoon op te bouwen MiTOWER.

Met het Solar set hijs je één zonnepaneel per keer naar boven. Samen met het Solar opbouwframe kan het zonnepaneel 90° gedraaid worden. Je plaatst het zonnepaneel daarmee veilig en makkelijk op het werkplatform.

Wil je meer weten over het Shuttle liftsysteem of vrijblijvend een demonstratie aanvragen? Kijk dan op www.altrex.com/shuttle of neem contact op. Wij helpen u graag!