NIBE-webinar: ‘Duurzaam verwarmen zonder gas’

Geplaatst op 24 augustus 2018 door Redactie

Op donderdag 6 september a.s. om 14.00 uur heeft Nibe een gratis webinar ‘Duurzaam verwarmen zonder gas’, georganiseerd. Met dit webinar – dat u live op uw pc kunt volgen – willen ze graag onze kennis met u delen en u als professional helpen met het maken van de juiste keuzes op weg naar een gasloze toekomst.

Wilt u zich in een uurtje laten bijpraten over de gevolgen van de nieuwe wetgeving die per 1 juli is ingegaan en een gasaansluiting voor nieuwbouwwoningen verbiedt, maar ook over de duurzame oplossingen van NIBE voor gasloos bouwen en renoveren? En heeft u zich nog niet aangemeld voor dit webinar? Doe dat dan zo snel mogelijk!

Dit kunt u verwachten:
Tijdens het webinar gaat Senior Sales Engineer Ronald Scheffer van NIBE onder meer in op de volgende onderwerpen:

• Iedereen van het gas af… en nu?
• Warmtepompoplossingen met diverse bronnen:
o Aardwarmte
o Buitenlucht
o Ventilatielucht
o Alternatieven, zoals PVT-panelen
• Duurzame oplossingen voor bestaande bouw en nieuwbouw
• All-electric versus hybride

NIBE is al meer dan 35 jaar expert op het gebied van warmtepomptechniek en biedt een brede range lucht/water, water/water en ventilatielucht/water warmtepompen voor hybride en all-electric oplossingen in nieuwbouw én bestaande bouw. Doordat bij de ontwikkeling hiervan het veeleisende Scandinavische klimaat als uitgangspunt geldt, onderscheiden NIBE warmtepompen zich in kwaliteit én prestaties.

Stel uw vragen

Ook tijdens dit derde NIBE-webinar heeft u vanzelfsprekend de gelegenheid om vragen te stellen. Kan uw vraag niet tijdens het webinar worden behandeld, dan krijgt u na afloop antwoord per mail.

Aanmelden

Wilt u dit interessante webinar niet missen? Meld u dan nú aan!