Nefit Bosch airconditioners breed verkrijgbaar

Geplaatst op 04 april 2022 door Redactie

Cashback voor consumenten

Climate Airconditioners van Nefit Bosch zijn sinds kort verkrijgbaar via de meeste groothandels. De hoogwaardige Climate airconditioners kenmerken zich door een uitstekende prijs-prestatieverhouding. Van april tot en met juni loopt bij Nefit Bosch een cashback-actie op deze producten.

Airco actie

Bij aanschaf van een single-split Climate 3000i of 5000i, of een multi-split 5000 MS airconditioner ontvangen eindgebruikers van Nefit Bosch een cashback van 75 euro. De actie loopt van 1 april tot en met 30 juni. Informatie en voorwaarden zijn te vinden op nefit-bosch.nl/airco.

Energie-efficiënt koelen en verwarmen

Climate Airconditioners van Nefit Bosch hebben zich bewezen in de warmste streken van de wereld. Ze kunnen koelen, maar ook efficiënt verwarmen. Met de huidige gasprijzen voor veel consumenten een interessante optie.

Alle varianten zijn compleet uitgerust en draaien op het energie-efficiënte koudemiddel R32 met een bijna 70% lager broeikaseffect dan andere veelgebruikte middelen. De Climate 5000i heeft energielabel A+++ en een aantal extra’s zoals een Biofilter. Alle Nefit Bosch airconditioners kunnen worden bediend met de meegeleverde afstandsbediening en met een app (optie).

Climate airconditioners van Nefit Bosch zijn van 17 tot en met 20 mei te zien op de VSK vakbeurs in Utrecht - hal 7, stand B011.