Nefit AquaPower Plus 9000i: superieur warmwatercomfort

Geplaatst op 06 november 2017 door Redactie

Nefit introduceert twee nieuwe toestellen voor het hoogste marktsegment: de Nefit 9000i AquaPower Plus HRC30 / CW6 en HRC45 / CW6.

De nieuwe lijn kent een innovatief design met onder andere geïntegreerde QuickLoad voorraadboiler van 40 liter.

Titaniumglas en touchscreen

De voorkant van de nieuwe toestellen is opgetrokken uit solide Titaniumglas, waarin het bedieningspaneel is geïntegreerd als touchscreen display. Losse appendages die normaliter rondom de cv-ketel worden gemonteerd, zoals een overstortventiel, een driewegklep en een drukmeter, zijn bij deze serie samengebracht binnen de mantel van het toestel. De toestellen zijn bij uitstek geschikt voor extra veilige concentrische rookgasafvoersystemen.

40 liter warm water op voorraad

De toestellen leveren tot 21 liter warm water van 40°C per minuut met een maximale temperatuur van 65°C. Het boilerdeel, eveneens met glazen voorzijde, kan los worden getransporteerd en eenvoudig aan de ketel worden bevestigd voor een strak geheel.

Klaar voor ander gas

Dankzij het nieuwe Multigasblok kan letterlijk in een handomdraai worden overgeschakeld op andere gassoorten. Het ingebouwde touchscreen biedt informatie in heldere scroll-tekst in plaats van codetaal. Het toestel kan ook bediend worden via de Nefit Easy thermostaat en de bijbehorende app. Hiermee haalt de 9000i een energie-efficiëntie op ruimteverwarming van A+.

Cashback

Bij aanschaf van een nieuw Nefit HR-toestel kan de consument 100 tot 150 euro retour krijgen. Voor een duurzame combinaties loopt het voordeel op tot 450 euro.