MOSTRA CONVEGNO uitgesteld tot 8 september 2020

Geplaatst op 26 februari 2020 door Redactie

Ook de MOSTRA CONVEGNO EXPOCOMFORT, de toonaangevende beurs gericht op de nieuwste energie-efficiënte oplossingen in HVAC-R, loodgieterstechnologie en hernieuwbare energie, in samenwerking met BIE - BIOMASS INNOVATION EXPO - beide oorspronkelijk gepland van 17 tot 20 maart, wordt uitgesteld tot 8 tot 11 september 2020, na de recente uitbraak van het coronavirus (COVID-19) in Italië.

Na voortdurend de uitbraak van het coronavirus Covid-19 te hebben gevolgd en nauwgezet alle richtlijnen van de relevante Italiaanse gezondheidsautoriteiten te volgen, heeft Reed Exhibitions Italia besloten de twee evenementen uit te stellen.

“De gezondheid van onze klanten, partners en medewerkers is onze eerste prioriteit. Met de recente ontwikkeling van de uitbraak in Italië, met name in Lombardije, en rekening houdend met het decreet dat door de regio Lombardia is aangekondigd om "[...] evenementen en elke vorm van ontmoeting in openbare of privéruimte" op te schorten, hebben we veel discussies gehad met een aantal klanten en partners in de afgelopen dagen en we hebben besloten onze evenementen naar september te verplaatsen, ”zei Massimiliano Pierini, Managing Director van Reed Exhibitions Italia.

"Dit is geen beslissing die we licht hebben genomen; onze klanten, partners en team in Italië hebben ongelooflijk hard aan deze evenementen gewerkt en hoewel het teleurstellend is om uit te stellen, is het absoluut noodzakelijk dat we prioriteit geven aan de gezondheid en veiligheid van alle betrokkenen. Ons doel blijft om de beste klantwaarde te bieden voor iedereen die in september bij MCE en BIE aanwezig is en om de industrie meer wereldwijd te bedienen in de beste omstandigheden van veiligheid en sereniteit. Met dit in gedachten, zullen we de komende weken manieren creëren om onze gemeenschap verbonden te houden met ondersteuning en samenwerking en om onze wereld in beweging te houden tijdens deze moeilijke periode ”.

Het MCE- en BIE-team staat ter beschikking van de klanten, belanghebbenden, kopers, bezoekers en eventuele professionals voor eventuele vragen over het beheer van de overgang naar de volgende nummers van MCE en BIE later in 2020.