Mooie slimme oplossing voor vrijstaand bad

Geplaatst op 04 juli 2019 door Redactie

Geen hele grote badkamer, maar wel de uitstraling van een vrijstaand bad? Het kan met het ‘back to wall’ bad van de vernieuwde Oberon 2.0 collectie van Villeroy & Boch.

Door de karakteristieke combinatie van rechthoekige en ovale vormen, zijn de nieuwe baden uit de Oberon 2.0 collectie echte designklassiekers. Het ‘back to wall’ bad is één van de drie nieuwe modellen. Dit bad oogt als een vrijstaand bad, maar is het niet. Hierdoor bespaart u ruimte. Het bad kan bovendien mooi gebruikt worden als scheidingswand.

In alle modellen zit de afvoer in het midden, waardoor het bad comfortabel door twee personen gebruikt kan worden. Het bad heeft een smalle rand van slechts 10 mm en de buitenzijde van het bad kan geleverd worden in 200 kleuren. De binnenzijde van het bad blijft de frisse witte hoogglans kleur behouden.

Het is tevens mogelijk in het Oberon 2.0 bad een whirlpoolsysteem laten installeren. Een andere manier om de bad ervaring te optimaliseren is de ViSound-geluidsinstallatie. Hiermee kan audio vanaf een smartphone, tablet of een ander apparaat met Bluetooth® gestreamd worden. Het bad wordt hierbij een klankkast en zorgt voor een perfecte geluidsweergave.

Met de drie nieuwe Oberon 2.0 baden en de bestaande modellen biedt de serie Oberon een veelzijdige keuze aan baden, gemaakt van het hoogwaardige Quaryl®.