Modulaire Oventrop Regudis systeemoplossingen Nu ook met voormontageservice!

Geplaatst op 21 november 2022 door Redactie

Zo’n energietransitie hoeft niet lang te duren! Modulaire systeemoplossingen op basis van elektronische Regudis W-HTE woningstations — ideaal bij warmtepompen — zijn nu ook voorgemonteerd te bestellen. De voormontageservice is er eveneens voor systemen op basis van mechanische W-HTF afleversets.
Neem voor ontwerpadvies contact op met info@oventrop.nl.

Onovertroffen prestaties in elke situatie

De hydraulische prestaties van het elektronische Regudis W-HTE woningstation zijn onovertroffen in de markt. De W-HTE is uiterst energiezuinig bij zowel verwarming als tapwaterbereiding en garandeert een hoog comfort voor de gebruikers.

Een W-HTE woningstation, met platenwisselaar, is eenvoudig met modules uit te breiden tot een complete systeemoplossing die veel ruimte bespaart.

Maatwerk met Regudis W-HTE modules

Een modulaire W-HTE systeemoplossing (woningstation plus modules) past in een Regudis inbouwkast met slechts 110 mm inbouwdiepte. Opbouw kan ook: de Regudis opbouwkast is 160 mm diep.

Voorbeelden van modules:
• doorstroomverwarmingsmodule (maakt een extra boiler bij een lucht/water-warmtepomp overbodig)
• rvs verdeler met x-aantal verwarmingscircuits
• aanvoertemperatuurregelmodule
• drinkwatercirculatiemodule

Snel zelf doen met Regudis bouwpakket…

Een systeemkast, een woningstation, diverse uitbreidingsmodules en precies passende verbindingscomponenten vormen samen een snel in elkaar te zetten bouwpakket. Die slimme aanpak bespaart veel arbeidstijd en garandeert een feilloos werkend systeem, keurig in een compacte kast met deurtje.

Het mooie is: je kunt voor elk project eenvoudig een passende Regudis oplossing samenstellen. Als je het systeem eenmaal gewend bent, werkt het helemaal razendsnel.

…of laten doen met Regudis voormontageservice

Nieuw is dat je het in elkaar zetten van de meeste Regudis bouwpakketten ook kunt uitbesteden aan Oventrop. Je krijgt dan de systeemkast (met daarin het woningstation én de gekozen modules) compleet voorgemonteerd bezorgd, desgewenst inclusief bedrading van de aandrijving op de klemmenstrook en bekabeling. Ter plaatse aansluiten en klaar!

De voormontageservice is beschikbaar voor systeemoplossingen op basis van elektronische Regudis W-HTE woningstations en mechanische Regudis W-HTF afleversets.

Meer informatie

Webpagina Regudis woningstations (inclusief overzicht voormontagepakketten)

Brochure Regudis W-HTE

Modulaire systeemoplossing met Oventrop W-HTE maakt losse boiler bij warmtepomp overbodig

Ontwerpadvies Regudis systeemoplossing: info@oventrop.nl