Moderne klemko sensoren nu ook in het zwart!

Geplaatst op 30 november 2021 door Redactie

De industriële interieurstijl blijft zijn intrede doen in huizen, kantoren en publieke gebouwen. De betonnen kolommen, metalen liggers en ventilatiebuizen worden niet weggestopt maar tentoongespreid. Dit maakt de industriële interieurstijl erg karaktervol! Om in deze stijl mee te gaan komt Klemko met varianten van haar sensoren in het zwart.

Drie nieuwe sensoren

Klemko heeft een succesvol programma sensoren van hoogwaardige kwaliteit en lange levensduur ontwikkeld en dat maakt deze sensoren tot een gewild product bij architecten en installateurs die oog hebben voor design en duurzaamheid. Klemko heeft haar assortiment uitgebreid met drie nieuwe typen.

870472 - Aanwezigheiddetector plafond PIR 230V, 2000W, 7M, 45mm², Zwart
870476 - Een universele opbouw aanwezigheid detector vol. 2 kanaals instelbaar met een bereik van 9 meter
870048 - Eenvoudige maar kwalitatief zeer goede infrarood bewegingsmelder. De schakeltijd, luxwaarde en detectieafstand zijn instelbaar. De Watcher 150 is geschikt voor opbouw maar ook voor onderbouw. Door de compacte afmetingen heeft dit product veel toepassingsmogelijkheden.

Stekerbaar installeren

Het wordt steeds belangrijker om sneller te kunnen installeren, maar toch de kwaliteit van de installatie te behouden. Het stekerbaar installeren biedt hierin de oplossing - de installatietijd wordt 3 tot 10 maal verkort, het aantal fouten daalt tot wel 90% en de flexibiliteit van de installatie wordt vergroot. De Klemko sensoren zijn ook voorgestekkerd leverbaar met Wieland GST18, Wago winsta plat en Wago winsta rond.