MINI BAILA wastafel in mat zwart rvs

Geplaatst op 07 april 2023 door Redactie

De nieuwe MINI BAILA wastafel van DELABIE in tijdloos zwart heeft een afwerking in Teflon® rvs.
Deze wastafel is vervaardigd uit RVS 304, waardoor de producten bestand zijn tegen intensief gebruik (onbreekbaar) en ze minder wegen, wat zeer belangrijk is voor de installatie.
Het rvs wordt bedekt met een afwerking in mat zwart Teflon®. Teflon® of PTFE is een materiaal dat bestand is tegen chemische producten. Dit is hetzelfde materiaal dat wordt gebruikt voor koekenpannen.
Sanitaire voorzieningen worden echter niet blootgesteld aan dezelfde belasting als een pan in de keuken (hoge temperaturen, gebruik van snijdend materiaal zoals een mes), waardoor de zwarte afwerking langer intact zal blijven. Bovendien heeft Teflon® een beperkte grip. Kalkaanslag, de belangrijkste vijand van zwarte kleur, zal zich dus moeilijk kunnen vasthechten.

De wastafels worden geleverd zonder afvoerplug, zodat de decoratiestijl zelf gekozen kan worden: voeg een zwarte afvoerplug toe voor een volledig zwarte look met zwarte kraan of voeg een verchroomde afvoerplug toe voor een ‘mix and match’ look zwart/verchroomd met een verchroomde kraan.