Midea brengt innovaties tot leven - Midea Artctic serie lucht/water warmtepompen

Geplaatst op 12 mei 2023 door Redactie

Thuis is het belangrijkste toevluchtsoord, een plaats van gezelligheid, geborgenheid, een plaats van speciale momenten met dierbaren. Midea Nederland biedt mensen AWHP en HVAC producten die het leven thuis verrassend comfortabel maken.

Midea is wereldwijd één van de grootste producenten van kwalitatief hoogstaande producten voor een aangenaam en gezond binnenklimaat.

Innovatie is belangrijk voor het bedrijf. Zo is Midea erin geslaagd de nieuwste technologieën en innovaties samen te brengen in de Arctic range, een energie-efficiënt systeem dat het hele jaar door maximaal comfort biedt.

Midea Arctic is een geïntegreerd systeem dat uw woning of utiliteits gebouw kan voorzien van verwarming, koeling en sanitair water.

De Arctic range is niet alleen milieuvriendelijker en energie-efficiënter dan andere warmtebronnen, zoals boilers, maar kan ook ter vervanging of in combinatie met andere warmtebronnen gebruikt worden.

Er zijn een aantal aspecten die de warmtepompen van Midea onderscheiden van andere merken:

• Midea's warmtepompen maken gebruik van lucht-naar-water technologie, wat betekent dat ze warmte uit de buitenlucht halen en deze gebruiken om water te verwarmen. Dit water kan vervolgens worden gebruikt voor verwarming van het huis, warm water voor huishoudelijk gebruik en/of zwembadverwarming. De warmtepompen van Midea zijn speciaal ontworpen om efficiënt te werken, zelfs in koude weersomstandigheden, waardoor ze geschikt zijn voor gebruik in verschillende klimaten.

• Midea's warmtepompen zijn ontworpen met duurzaamheid en efficiëntie in gedachten. Ze hebben een hoge COP (coëfficiënt van prestatie), wat betekent dat ze meer warmte produceren dan de elektriciteit die ze verbruiken. Dit resulteert in lagere energierekeningen en minder CO2-uitstoot. Bovendien zijn Midea's warmtepompen voorzien van slimme functies, zoals Wi-Fi-connectiviteit en app-bediening, waardoor gebruikers de systemen op afstand kunnen monitoren en bedienen.

• Midea's warmtepompen zijn ook ontworpen met het oog op gebruiksgemak en comfort. Ze zijn stil in gebruik en hebben lage geluidsniveaus, waardoor ze geschikt zijn voor gebruik in woonwijken. Bovendien kunnen ze zowel verwarmen als koelen, waardoor ze een veelzijdige optie zijn voor huiseigenaren.