Meten is weten.

Geplaatst op 21 april 2022 door Redactie

TA-Smart – breng je gegevens tot leven

Gebouwen zijn wereldwijd verantwoordelijk voor 40% van het energieverbruik en voor 36% van de CO2-uitstoot.

HVAC-systemen werken 80% van de tijd op minder dan 50% van hun ontwerpbelasting, dat is minder dan 20% van het debiet. Dankzij de uitstekende regel- en meetfuncties van TA-Smart bij lage debieten kunt u het hele jaar door een optimaal binnen comfort bereiken.

Met de TA-Smart connected regelafsluiter heeft u naadloos toegang tot kritische circuitparameters en informatie over de afsluiterconfiguratie rechtstreeks vanaf uw smartphone, zelfs zonder BUS-communicatie. Dit geeft u meer systeemtransparantie, lagere bedrijfskosten, makkelijkere foutopsporing en systeemoptimalisatie.

TA-Smart is op dit moment leverbaar in de doorlaten DN 32 t/m DN80 en is opgebouwd rond 3 basisprincipes:

Regeling:

Keuze uit diverse regelmogelijkheden zoals debiet, vermogen en klepstand van de afsluiter met een uitstekende regelbaarheid. Een ΔT begrenzing kan worden toegevoegd aan elk type besturing, zelfs in deellast. TA-Smart heeft de beste regelfunctie in zijn klasse, ongeacht het debiet, zelfs in deellast tot 0,5% van het nominale debiet.

Meting:

Registreert continu en in real-time meetgegevens: het debiet, klepstand van de afsluiter, het temperatuurverschil, de aanvoer-/retourtemperaturen, het vermogen en de energie.

Communicatie:

Communicatie en opslag: BLE, BUS, Analoog, Cloud
Digitaal te configureren: Hytune-app, web-app

TA-Smart is tot 83% compacter dan afsluiters van concurrenten – dit garandeert een naadloze montage, óók in retrofit-toepassingen. Bekijk de video.

Lees alle productinformatie op de website: https://www.imi-hydronic.com/nl-nl/ta-smart