Met Swegon's AHU Design snel en eenvoudig WTW-units selecteren

Geplaatst op 25 november 2022 door Redactie

AHU Design is een web gebaseerde software applicatie van Swegon. Met dit selectieprogramma kunnen adviseurs en installateurs zelf, zonder veel specifieke kennis van luchtbehandeling, eenvoudig en snel een GOLD of GLOBAL luchtbehandelingsunit samenstellen. Zowel oplossingen met warmtewiel, platenwisselaar als Twin-coil systemen zijn beschikbaar in de software.

Stapsgewijs worden alle mogelijkheden, opties en accessoires getoond, die al dan niet kunnen worden geselecteerd. Geavanceerde energieberekeningen zorgen ervoor dat de uiteindelijk geselecteerde luchtbehandelingskast voldoet aan alle gestelde eisen. Het softwareprogramma maakt alle regeltechnische functies inzichtelijk. Bovendien kunnen diverse documenten worden gegenereerd, zoals uitgebreide technische documentatie, gedetailleerde maatschetsen, aansluitschema’s, CAD en BIM bestanden, maar ook stroomdiagram, modulespecificatie, bestektekst etc.

Door zelf een luchtbehandelingsunit te selecteren krijgen de installateur en adviseur meer inzicht in de mogelijkheden van de Swegon producten en daarnaast levert het gebruik van AHU Design een flinke tijdsbesparing op. U vindt de online selectiesoftware op de website van Swegon: www.swegon.com. De medewerkers van Auerhaan Klimaattechniek vertellen u uiteraard ook graag meer over deze applicatie.