Met CoxHYBRID® veilig van VR naar HR cv-ketels!

Geplaatst op 05 september 2019 door Redactie

Cox Geelen biedt u een innovatieve oplossing voor het renoveren van bestaande CLV systemen en schachten in de gestapelde woningbouw.

Cox Geelen heeft op vraag van installateurs de innovatieve renovatie oplossing CoxHYBRID® CLV PP ontwikkeld. Met dit unieke kunststof systeem kan een oud CLV systeem of oude schacht (zoals Shunt en MVS) in een meerlagengebouw gerenoveerd worden voor het veilig aansluiten van condenserende HR cv-ketels (T120), zonder hak- en breekwerk.

Met CoxHYBRID® CLV PP kunt u in de woning de bestaande opening van de oude ketel naar de schacht gebruiken om de nieuwe cv-ketel aan te sluiten op het gemeenschappelijke rookgaskanaal. Met standaard producten wordt flexibel ingespeeld op de diversiteit in etagehoogtes, zonder zagen of passtukken. Een CoxHYBRID® systeem wordt in 1 dag geplaatst. Vele renovatieprojecten zijn inmiddels uitgevoerd. Hierbij is een concentrische aansluiting in de woning toegepast in combinatie met een ronde brandwerende muurplaat. Veiligheid voor alles!

Het is dé oplossing om een bestaand CLV systeem of schacht veilig om te bouwen naar een systeem geschikt voor HR ketels. Ga voor meer informatie naar www.coxgeelen.com. Onze specialisten adviseren u graag over de mogelijkheden.