Mengkraan met uittrekbare sproeier

Geplaatst op 10 januari 2018 door Redactie

De nieuwe generatie mengkranen met uittrekbare sproeier van DELABIE werd herontworpen voor een verhoogde veiligheid en een verbeterd comfort. Ze is verkrijgbaar in een mechanische uitvoering, een uitvoering met drukcompensatie en een thermostatische uitvoering.
Om het risico op verbranding voor de gebruiker uit te sluiten, zijn de nieuwe mengkranen met uittrekbare sproeier uitgerust met een temperatuurbegrenzing.

De versie met drukcompensatie beschikt over een EP binnenwerk, waarmee drukschommelingen tussen de toevoeren van koud en warm water worden opgevangen en een constante temperatuur aan de kraanuitgang gegarandeerd wordt. Bij eventuele onderbreking van het koud water zal het debiet van het warm water tot een strikt minimum beperkt worden.

De thermostatische uitvoering biedt een optimale anti-verbrandingsveiligheid: bij onderbreking van het koud water, sluit het warm water volledig en onmiddellijk. Deze versies zijn uiterst geschikt voor babybaden of in de kinderopvang, waar de veiligheid van groot belang is.

VSK Stand: 8.A028