Meer rendement uit je bestaande vloerverwarming met WTH EasyNext

Geplaatst op 17 oktober 2022 door Redactie

Meer comfort in huis zonder hogere energierekening?
Haal het beste uit je (bestaande) vloerverwarming met WTH EasyNext – een mix van technologie en diensten die de prestaties van je vloerwarmingsinstallatie flink verbetert.

De voordelen van EasyNext

• Meer comfort en lager energieverbruik
• Mogelijkheid om per ruimte te verwarmen (of koelen).
• Langere levensduur van je vloerverwarmingsinstallatie door automatische ventiel- en pompkick die voorkomt dat de installatie vastloopt.

Warmte waar en wanneer je maar wil

WTH EasyNext bestaat uit een speciaal ontwikkelde regeling UMR2 en draadloze thermostaten waarmee je elke ruimte in huis, die voorzien is van vloerverwarming, apart kunt verwarmen (of koelen als je installatie daarvoor geschikt is.)
Tegelijkertijd bespaar je energie omdat niet de hele woning verwarmd hoeft te worden.
Met een paar kleine aanpassingen aan je bestaande vloerverwarmingssysteem is WTH EasyNext snel en eenvoudig geïnstalleerd. Door een draadloze ruimtethermostaat te monteren in de ruimte waar eerst geen ruimte thermostaat zat stel je dan per ruimte de gewenste ruimtetemperatuur in.
De bestaande thermostaat in de woonkamer blijft behouden, of kan vervangen worden door een gelijkwaardige thermostaat.

Het belang van goed inregelen

Voor een zo laag mogelijk energieverbruik kijken wij meteen of de installatie goed is ingeregeld. Een goed ingeregeld systeem zorgt ervoor dat de vloerverwarming optimaal presteert. WTH geeft ook advies over het gebruik van het systeem, het creëren van extra comfort en energiebesparing.
WTH EasyNext staat garant voor een soepele en energiezuinige werking van je vloerverwarming. En dat allemaal zonder hak- of breekwerk.

Meer informatie of een offerte

Wil je meer weten over de voordelen van WTH Easynext? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 078 - 651 06 40 of stuur een e-mail naar service@wth.nl.