Meer comfort en minder verbruik

Geplaatst op 06 september 2018 door Redactie

Bij een groot renovatieproject in Lelystad van woningstichting Centrada worden onder meer de kleppen van de stadsverwarming vervangen. Breman Lelystad, expert op het gebied van duurzame en energiebesparende oplossingen in woningen, voert de werkzaamheden uit. Voor de nieuwe radiatorkranen werd gekozen voor de kranen van Herz, de AS-T-90. Rene de Kleine, projectleider bij Breman Lelystad: “Bij dit soort projecten gebruiken we veel radiatorkranen van Herz. En dat heeft een goede reden: het gaat om een prima product voor een gunstige prijs. Tevens een product waar we niet of nauwelijks problemen mee hebben.” Belangrijkste verschil voor de bewoners na de renovatie: in plaats van een dag/nacht regeling is alles vanuit 1 plek in de woning te regelen. En dat betekent verhoging van het comfort en minder verbruik. De Herz radiatorkranen in dit project worden geleverd door Rensa.

Betrouwbaar en van hoge kwaliteit

Herz is toonaangevend producent voor afsluiters en thermostaten voor de sanitair- en verwarmingsbranche. Betrouwbaar en van hoge kwaliteit zijn de trefwoorden. Waarbij voortdurend wordt gezocht naar innovatieve producten en oplossingen. Neem een kijkje op de site en stel vast dat het niet bij zoeken blijft maar dat Herz met regelmaat een nieuw dan wel een verbeterd product in de markt zet.

”Durinck is in ons land dé agent voor Herz appendages.”

Durinck is in ons land dé agent voor Herz appendages. Sinds het begin van dit jaar heeft Durinck een nieuw team. Om de klanten nog beter te kunnen bedienen. Het team van Durinck bestaat uit Henry Kale, account-manager Midden/West Nederland, groothandels en Key Accounts, Sjoerd Rinsma, account-manager Noord/Oost en Ruben Verburg, accountmanager Zuid.

Persoonlijk contact

Henry Kale is betrokken bij het project in Lelystad. “Wij hechten veel waarde aan het persoonlijke contact. Dat klinkt wellicht als een open deur maar het blijft in onze optiek een van de belangrijkste pijlers voor het succes. En dat geldt dan zowel voor ons als voor onze klanten. In dit verhaal spreekt het verder voor zich dat je moet weten waar je over praat weten wat er in de speelt. Alleen dan kun je toegevoegde waarde concreet maken.” Over het nieuwe team: “Wij vullen elkaar prima aan. Technisch sterk en met een groot netwerk. Dat loopt prima.” Ambities zijn er natuurlijk ook bij Durinck. Volgens Henry Kale zal de focus wat verschuiven naar het ‘grotere’ kraanwerk in de utiliteit. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan de strangregelventielen. Bij de zoektocht naar nieuwe producten wordt nauw samengewerkt met WTH.

Vakbeurs Hardenberg

Durinck is uiteraard present op de installatievakbeurs in Hardenberg, van 11 t/m 13 september. De HerzCON is een van de producten die u op de beurs kunt zien. De HerzCON is een compleet geassembleerde aansluiterset speciaal voor de Fan Coil Units. Naast de kogelafsluiters zijn in de unit een volumestroom/drukverschil regelaar en een vuilfilter geïntegreerd.

“De HerzCON: een slimme oplossing die niet alleen energie maar ook veel tijd bespaart.”

De volumestroom/drukverschil regelaar met de balansventielen garanderen een constante druk en volumestroom en zorgen daarmee voor maximale energie efficiëntie en besparing op energiekosten. De HerzCON: een slimme oplossing die niet alleen energie maar ook veel tijd bespaart. Natuurlijk is er meer dan de HerzCON: kom langs bij het team van Durinck (hal 1, stand 162).

Uitdaging

Er verandert veel in de installatiewereld, als het was het maar omdat we uiteindelijk van het gas af moeten. In de visie van Durinck biedt dat kansen en mogelijkheden. Henry Kale: “De CV-ketel zoals we die kennen zal verdwijnen. We praten over nieuwe manieren van verwarmen en koelen en dat biedt veel perspectief. De technologische vernieuwing gaat snel en dat vraagt van alle partijen het nodige. Uitdagingen zijn er meer dan voldoende. Wij zijn er klaar voor.”

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement