Master ISO AKS Geluiddempers: uw keuze voor stilte

Geplaatst op 09 mei 2024 door Redactie

Ventilatiesystemen zijn in het hedendaagse leven onmisbaar geworden. Deze systemen zorgen voor een gezond binnenklimaat in huis en voorkomen een negatieve invloed op onze gezondheid. Het zal u vast niet onbekend zijn dat sommige ventilatiesystemen veel lawaai met zich meebrengen. Gelukkig heeft Panflex hier de juiste oplossing voor!

Geluidsoverlast is verleden tijd

Het geluidsoverlast dat ventilatiesystemen met zich meebrengen, kan een negatieve invloed op het stressniveau hebben en vermindert het comfort. Iets wat niemand waardeert, laat staan blij van wordt. Zeker in de wereld van het vele thuiswerken zijn ventilatiesystemen niet meer weg te denken. Maar ook op kantoor wilt u de best mogelijke kwaliteit van de ventilatiesystemen ervaren. Het geluidsoverlast kan daarom enorm frustrerend zijn.
Panflex verkoopt de beste geluiddempers, zodat u zo min mogelijk hinder ervaart. In welke ruimte dan ook. Comfort staat immers voorop!

De Master ISO AKS geluiddempers van Panflex zijn verkrijgbaar in drie varianten: de WB25 voor woningbouw met een isolatiedikte van 25 mm, de UB50 voor utiliteitsbouw met 50 mm isolatie en modellen met aansluitbussen voor eenvoudige installatie. Alle varianten gebruiken Ecose isolatiewol voor superieure geluidsisolatie en milieuvriendelijkheid. Dankzij de unieke constructie, waarbij de dempers een 6 mm grotere diameter hebben dan standaard, passen ze perfect rond de aansluitmonden van ventilatiesystemen. Dit biedt een naadloze oplossing voor systemen met starre buizen en bochten, waardoor de installatie vereenvoudigd wordt en geluidsoverlast tot het verleden behoort.